Već od 1 EUR dnevno

Projektujte svaki detalj uz CAD softver
AutoCAD® softver za 2D i 3D CAD je projektovan za
budućnost. Radite na TrustedDWG™ tehnologiji i sarađujte
sa ostalim članovima tima na desktop, cloud i mobilnim
platformama.

Preporučujemo kupovinu Autodesk softvera isključivo kod Autorizovanih prodavaca

Ukoliko ste nabavili Autodeskov softver van regularne prodajne mreže proverite da li imate pravo legalne upotrebe i kasnije dogradnje. Autodesk ne snosi odgovornost i NE obezbeđuje ni jednu vrstu podrške za softver nabavljen van regularne prodajne mreže.

Ukoliko želite više informacija o pojedinim proizvodima ili želite da poručite Autodeskov softver, kontaktirajte nas!

Imate problem da ispratite sve promene?

Uz A360 vaši projekti postaju efikasni. Imacete sve informacije na jednom mestu, znaćete za svaku promenu i uvek ćete znati gde se nalazi traženi dokument.

3D CAD softver za dizajn, projektovanje i razvoj proizvoda

Inventor® 3D CAD softver‚ omogućava profesionalni nivo mašinskog projektovanja, izradu dokumentacije, i alate za simulaciju ponašanja proizvoda u realnim uslovima.

Softver za BIM (Building Information Modeling)

Revit® uključuje sve što je potrebno za projektovanje u arhitekturi, infrastrukturne sisteme, strukturni inženjering i građevinarstvo.

Projektujte svaki detalj uz CAD softver

Softver za 2D i 3D CAD je razvijen za budućnost. Sarađujte sa ostalim članovima tima na desktop, cloud i mobilnim platformama.

Aktuelno

Pogled iz unutrašnjosti fabrike: šta se sprema za Autodesk

Nacin na koji Autodesk razvija i isporucuje Revit, softver za arhitekturu, gradjevinarstvo, infrastrukturu, konstrukciju i izgradnju, koji objedinjuje razli;ite discipline u okviru BIM procesa, se promenio. Šta možemo da ocekujemo, šta to znaci za korisnike, a šta za kompaniju Autodesk i “insajdere u razvojnoj fabrici” koji rade na novoj verziji softvera – Revit 2018?

Ukoliko vec neko vreme koristite Autodesk® Revit®, poznato vam je da aktuelne verzije izlaze na prolece, i predstavljavaju kulminaciju dvanaestomesecnog razvoja ovog proizvoda. Ovakav ritam izdavanja novih verzija omogucavao je velika unapredjenja kod svake nove verzije, ali je sa druge strane znacilo da je za pojedine novine potrebno cekati mesecima, iako su vec bile spremne za korisnike.

Autodesk Fusion 360

Mi ljudi se stalno nadgrađujemo. Konstantno prelazimo granicu iz nemoguceg u moguce.

Transformišimo nacin na koji se stvari dizajniraju, prave i koriste.

Pređimo zajedno iz nemoguceg u moguce. Napravimo sve što nam padne napamet…

Pridružite se.