Jezik sajta : Srpski / Hrvatski | Slovenski |
Tehnicko crtanjeProizvodnjaArhitektura i gradjevinarstvoVizuelizacijaInfrastuktura

Autodesk - AutoCAD®


http://autodesk.osa.rs/images/product/img_autocad_2014_tn.png
AutoCAD®
AutoCAD® predstavlja standard u svetu za izradu dokumentacije u 2D i predstavlja osnovu većine Autodesk® programa.

Projektujte i oblikujte svet oko sebe upotrebom moćnog i fleksibilnog AutoCAD softvera, prvog proizvoda u širokoj Autodesk paleti i vodećeg alata u svetu za 2D i 3D tehničko crtanje i projektovanje. Podignite produktivnost na najviši nivo upotrebom moćnih alata za projektovanje i izradu tehničke dokumentacije, kroz jednostavno povezivanje i komunikaciju projektnim podacima kroz kompletan radni tok i process projektovanja. Dostupan je za korisnike Windows i Mac OS. Neke od onsnovnih funkcionalnosti i karakteristika AutoCAD su:

  • Fleksibilni alati za projektovanje – Alati za projektovanje svih tipova površina, masa, oblika u 2D i 3D okruženju, pri čemu je omogućeno ubacivanje skeniranih Point Cloud objekata koji sadrže i do dve milijarde tačaka
  • Brza izrada tehničke dokumentacije – Unapređeni AutoCAD interfejs obuhvata i nove komandnu liniju i multifunkcionalne gripove.
  • Povezivanje i razmena podataka – Jednostavno ubacivanje i prilagođavanja podataka i crteža iz drugih aplikacija, saradnja preko Cloud web servisa i pristup i izmene crteža preko mobilnih uređaja.
  • Vizualna komunikacija - AutoCAD mogu jednostavno vizualizovati i prikazati svoje projekte preko integrisanih rendering alata u okviru same aplikacije. 3D printing opcija na omogućava izradu realnog prototipa našeg 3D objekta

Pogledajte video snimak na kome su prikazane funkcionalnosti ovog proizvoda

Preuzmite besplatnu trial verziju na ovom linku