Šta sve može Revit?

Revit® je softver za BIM (Building Information Modeling) i uključuje sve što je potrebno za Izradu arhitektonskih, konstruktivnih, infrastrukturnih, elektro i termotehničkih projekata
Njegovi moćni alati vam pružaju da planirate, projektujete gradite i upravljate objektima koristeći inteligentne modele.

Revit omogućava multidisciplinarno projektovanje i olakšava saradnju i koordinaciju pri izradi projekata.

Projektovanje

Komponente za izradu modela, analize i simulacije sistema i konstrukcija. Generisanje grafičke, tekstualne i numeričke dokumentacije iz Revit modela.

Saradnja na projektu

Više učesnika na projektu mogu pristupiti centralizovano deljenim modelima. Ovo omogućava bolju koordinaciju, što smanjuje mogućnost kolizija i prepravljanja projekata.

Vizualizacija

Korišćenjem modela za izradu efektnih 3D prikaza jednostavnije se prikazuju projektne ideje investitorima i svim učesnicima na projektu.

Revit: rešenje za saradnju na BIM projektima

Uz Revit podelu radnih obaveza, više članova tima može raditi na projektu u isto vreme koristeći centralizovano deljeni model

Jedna multidisciplinarna BIM platforma

Revit sadrži sve alate potrebne za učesnike svih disciplina pri izradi projekta. Kada projektanti i izvođači rade na jednoj platformi, smanjuje se rizik greške u komunikaciji, dok je proces projektovanja moguće predvideti.

Kompatibilnost

Revit pomaže u radu sa članovima šireg velikog projektnog tima. Uvozi, izvozi i povezuje vaše podatke u najpopularnije i najčešće korišćene formate, ukljucujuci IFC, DWG™ i DGN.

Za arhitekte

Koristite okruženja jednog programa od konceptualnog dizajna do izrade izvođačkog projekta. Optimizujte performanse objekta i prikažite kvalitetne vizuelizacije.

Za inženjere konstrukcija

Iskoristite alate specificne za projektovanje konstrukcija kako biste napravili inteligentne modele konstrukcija u koordinaciji sa drugim građevinskim komponentama. Procenite da li ispunjavaju građevinske i sigurnosne propise.

Za MEP inženjere

Projektujte MEP sisteme sa većom preciznošcu i u boljoj koordinaciji sa arhitektonskim i komponentama konstrukcija, koristeći koordinisane i konzistentne informacije inherentne u inteligentnom modelu.

Za izvođače

Pregledajte kompletan projekat pre početka izgradnje. Bolji uvid u sredstva, materijale i način izvođenja i sinhron plan projekata.

Povežite timove uz Collaboration for Revit

Uz ovaj servis, proširite deljenje informacija u okviru projektnih timova na maltene bilo kojoj lokaciji. Na ovaj način omogućavate da više korisnika istovremeno rade na Revit modelima na Autodesk cloud platformi. Poboljšajte komunikaciju, centralizujte informacije za uže ili šire timove i omogućite im da učestvuju u BIM procesu.

Bolja komunikacija u okviru tima

Koristite chat mogućnost u realnom vremenu u okviru
projektnih modela. Saznajte ko radi na modelu, i šta je to na čemu radi.

Ekstenzivna integracija timova na projektu

Pretplatite se na Collaboration for Revit i dobicete i pretplatu na BIM 360 Team, integrisan, cloud baziran servis koji omogućava centralizovani pristup projektnim podacima za sve članove tima.

Angažujte se na više projekata istovremeno

Povecajte vaš doseg na nove teritorije i učestvujte u
projektima ili partnerstvima gde god da se druga strana nalazi.

Poboljšajte raspodelu talenta i resursa

Angažujte najbolje članove tima sa najjačim veštinama. Omogućite projektantima na različitim lokacijama da rade na projektu istovremeno.