Dizajn i razvoj proizvoda se menja. Alati moraju takođe.

Fusion 360TM je prvi 3D CAD, CAM i CAE alat svoje vrste. Spaja na jednom mestu celokupan proces razvoja proizvoda u jedinstvenom cloud baziranom okruženju, koje radi na Mac i PC računarima.

Dizajnirajte, projektujte, testirajte i izradite proizvod, sve uz pomoć jednog alata. Sarađujte sa svim članovima tima koristeći različite platforme koje vam dodatno omogućavaju da radite na virtuelno bilo kojoj lokaciji.

Dizajn i projektovanje

Brzo razmotrite različite verzije dizajna uz alate za kreiranje i testiranje forme i alate za modelovanje kako biste napravili završne elemente.

Inženjering i simulacija

Testirajte sklopove i kretanje, uradite simulacije, napravite spojeve i na kraju fotorealistične rendere i animacije.

CAM

Kreirajte putanje za prolaz alata kako biste napravili vaše komponente ili iskoristite proces za 3D štampu kako biste izradili prototip.

Ostale karakteristike Fusion 360 softvera

Sarađujte i upravljajte timom

Spojite sve članove projektnog tima u hibridnom okruženju koje u potpunosti koristi snagu cloud-a, dok lokalne resurse troši samo onda kada je to potrebno i kada ima smisla.

Saradnja i deljenje datoteka i informacija
Delite ili objavljujte podatke i projekte, sinhrone revizije dizajna, različite varijacije dizajna, API ekstenzija

Upravljanje verzijama dizajna
U svakom trenutku imaćete uvid o verzijama dizajna, komentarima i zadacima.

Mobilne aplikacije za pregled i upravljanje
Sada više nije važno gde se nalazite jer Fusion 360 funkcioniše odlično na mobilnim platformama.

Besplatno za studente, entuzijaste, hobiste i startup-e

Puna verzija Fusion 360 softvera dokle god vam je potreban. Pristupite istom softveru za dizajn i projektovanje koji koriste industrijski lideri. Besplatna 3-godišnja licenca je dostupna za studente, profesore i akademske institucije.

Besplatna jednogodišnja licenca dostupna je za hobiste, entuzijaste i novootvorene kompanije koje zarađuju manje od 100,000$ godišnje.

Po isteku perioda od godinu dana, možete ponovo izabrati licencu za startup kompanije ili preći na komercijalnu verziju.