Autodesk ovlašćeni prodavci

Autodesk ovlašćeni prodavci (Autodesk Value Added Resellers) nude usluge, ideje i informacije, treninge i podršku gde god se korisnici Autodesk softvera globalno nalaze. Tip usluga koje možete očekivati od partnera kreću se od telefonske podrške do rešenja različitih problematičnih situacija, industrijski specifičnih treninga, poslovnih kontakata i integracije, saveta o opcijama kupovine i tehničke ekspertize.

Pronađite tip prodavca koji vam najviše odgovara

Autodesk® partnerski program prepoznaje partnere zasnovano na njihovom poznavanju proizvoda i rešenja, različitim uslužnim mogućnostima, i sveobuhvatnoj oceni zadovoljstva korisnika.

Program podrazumeva Platinum, Gold, Silver i Bronze partnere. Različiti nivoi znače i različitu tehničku ekspertizu, prodajne kapacitete, zadovoljstvo korisnika i poslovne investicije. Silver, Gold i Platinum partneri se kvalifikuju za ovaj tip standardizacije kroz rigorozne treninge i testove za određeni tip sertifikacije zasnovano na njihovom fokusu ili specijalizaciji.

Poređenje Autodesk ovlašćenih prodavaca

Autodesk
Platinum Partner

Autodesk Platinum Partner oznaka ukazuje značajnu investiciju u konsultantske i razvojne usluge.

Ovi partneri su dodatno demonstrirali sposobnost da omoguće najviši nivo ekspertize, usluge, podrške i zadovljstva klijenata.

Kako biste našli Platinum partnera potražite Platinum Partner oznaku prilikom pretrage ovlašćenih prodavaca.

Autodesk
Gold Partner

Autodesk Gold Partner oznaka ukazuje na da su ovi partneri pokazali mogućnosti podrške za celokupan portfolio Autodesk softverskih rešenja.

Gold partneri imaju tehničku ekspertizu u specifičnim industrijama, rešenjima, podršci, obukama, implementaciji i konsaltingu.

Kako biste našli Gold partnera potražite Gold Partner oznaku prilikom pretrage ovlašćenih prodavaca.

Autodesk
Silver Partner

Autodesk Silver Partner oznaka znači da partner zadovoljava visoke Autodesk standarde u specifičnim industrijama, poseduje sertifikovno osoblje, tehničku podršku i opsežno znanje o proizvodima.

Kako biste našli Silver partnera potražite Silver Partner oznaku prilikom pretrage ovlašćenih prodavaca.

Autodesk
Bronze Partner

Kao i prethodno pobrojani tipovi partnera, tako i Bronze partneri mogu da ispune bilo koju vrstu potreba u vezi sa Autodesk proizvodima.

Bronze partneri se uglavnom fokusiraju na AutoCAD i AutoCAD familiju proizvoda.