1. Brzo pronađite podatke

Koristite niz metoda, kao što su sačuvane prečice i pretrage, da pronađete i organizujete podatke. Korišćenje Autodesk Vault-a smanjuje vreme potrebno za pronalaženje informacija, tako da ostaje  više vremena na dizajniranje.

  1. Timski rad i kolaborativno dizajniranje

Članovi tima mogu da rade na digitalnom prototipu bez „gaženja podataka“ jedan preko drugog višekorisničkoj funkcionalnosti. Članovi tima prethodno vrše svoje izmene, a zatim ih, uz proveru, upisuju kada su gotovi. Kada svi rade zajedno resursi se bolje balansiraju, što dovodi do ubrzavanja rada i lakšeg završetka projekta.

  1. Brzo kopirajte i ponovo koristite podatke

Uštedite sate vremena dizajna – zaustavite ručno kopiranje ili umnožavanje složenih modela i setova crteža. Korišćenjem Autodesk softvera za upravljanje podacima, možete kopirati digitalni prototip – uključujući sve povezanedatoteke i dokumentaciju – za upotrebu u novom projektu ili dizajnu. Lako je konfigurisati datoteke koje želite da zamenite, ponovo upotrebite ili kopirate.

  1. Integracija

Autodesk softveri za upravljanje podacima –Autodesk Vault Workgroup i Autodesk Vault Professional – integrisan jesa Autodesk aplikacijama kao što su Autodesk® Inventor®, AutoCAD® Electrical, AutoCAD® Mechanical, i drugi AutoCAD softver. Ova integracija olakšava upravljanje podacima, povezanim sa vašim digitalnim prototipom, od inženjeringa do proizvodnje. Na ovaj način ostvarujete značajnu ušteda vremena i održavate tačnost podataka.

  1. Jednostavnost konfiguracije i upotrebe

Autodesk Vault proizvodi pružaju vam alate za upravljajte Vault serverom i tako da pomaže da maksimizirate „uptime“. Intuitivni administrativni alati olakšavaju upravljanje serverom čak i za one sa minimalnim informatičkim znanjem.

  1. Podrška

OSA Računarski inženjering je svim partnerima kroz trideset godina poslovanja uvek bila na usluzi. Naš tim je tu da vam pomogne i da vas posavetuje i nakon prodajnog procesa. Kontaktirajte nas i vidite zašto nam kompnije poklanjaju poverenje decenijama.